up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Haglöfs Sovsäck Ursus -9ºC

Haglöfs Sovsäck Ursus -9ºC

plus
Haglöfs

Haglöfs Sovsäck Ursus -9ºC

Produktbeskrivning Haglöfs Sovsäck Ursus -9ºC

Denna sovväska ger dig massor av komfort och en god natts sömn. Den är gjord för vandring: packad med en avancerad blandning av dunkluster och syntetfibrer, vilket skapar ett isoleringsmaterial som har motståndskraft, känsla och värme av dun och vattenbeständigheten i en syntetisk isolering. Ergonomisk design och en rad tekniska funktioner gör det till ett prisvärt val.
Funktioner:
Mammaformad passform för att maximera värmen och minska vikten
Box konstruktion
Ergonomisk konstruktion av fotlådor
Ergonomisk huva med elastisk justering för en trevlig, bekväm passform
Dragkrav med elastisk justering
¾ dragkedja i sidled med anatomiskt formad krökning för enkel räckvidd och åtkomst
Placering på vänster sida med dragkedja
Dragrör inuti dragkedjan: förhindrar att kall luft tränger in
Tvåvägs YKK-dragkedja
Anti-snagband för att förhindra att blixtlåset glider från att tugga tyget
Intern kudficka
Inre ficka med dragkedja
Två hängslingor
Fyravägs kompressionsväska ingår
Förvaringsväska ingår
Specifikationer:
Vikt: APPROX 1,70 KG (205 CM) APPROX 1,58 KG (190 CM) APPROX 1,45 KG (175 CM) (W / O STUFFBAG)
Skal: 30D polyamid
Foder: 50D polyester
Isolering: FX Down, 70% Down, 30% Thermal TECH Fiber, 80% Down / 20% Feather, 600 CUIN fillpower. Blandningen av dunkluster och syntetfibrer skapar en fyllning som har elasticitet, känsla och värme av dun med den extra vattenbeständigheten och tvättbarheten i en syntetisk isolering.
Innehåller icke textildelar av animaliskt ursprung
Vård:
Maskintvätt 40 grader. Stäng alltid dragkedjorna innan maskinen tvättas. Det är att föredra att använda tvättmedel (tvålbaserat) eller en liten mängd - ca. 1/3 dos - av ett milt flytande tvättmedel. Använd inte mjukgörare. Kör 3 till 5 extra sköljcykler efter tvätt. För handtvätt rekommenderar vi att du använder ett badkar och många sköljningar. Det är att föredra att torka produkten innan torktumling. Torka på låg värmeinställning tillsammans med tennisbollar tills sovsäcken är helt torr; detta kan ta flera timmar. Ta bort eventuella klumpar av dun och fluffa upp dunen för hand under och / eller efter torktumling. Låt produkten lufttorka en eller två dagar efter torktumling. Om professionellt kemtvättas, se till att "vattentvätt" används (lösningsmedelsbaserad kemtvätt skadar dunen) och att sovsäcken torkas ordentligt efter tvätt. Övrigt: Använd sovsäckar och en sömpåsehölje för att skydda produkten mot smuts. Mata sovsäcken i kompressionspåsen istället för att rulla den.För att hålla isoleringsegenskaperna på din dun sovsäck i bästa möjliga skick är det bättre att lufta produkten istället för att tvätta den för ofta eftersom de naturliga oljorna i dunen (vilket bidrar till lofting och naturlig vattenavvisande kapacitet) gradvis försvinner med tvätt. När sovväskan inte används och för långvarig lagring föredras det att förvara den i sin stora förvaringsväska eller genom att hänga - inte i en kompressionspåse. Om dunen komprimeras länge kommer dess isolerande egenskaper att försämras. Se till att sovsäcken är ordentligt torr före lagring för att undvika risken för mögel.


Haglöfs Sovsäck Ursus -9ºC är perfekt för att komplettera din friluftslivutrustning. I vår onlinebutik trekkinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på trekkinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online friluftslivbutik hitta andra friluftslivprodukter som kompletterar Haglöfs Sovsäck Ursus -9ºC.

Funktioner Haglöfs Sovsäck Ursus -9ºC

Komfortgräns
Från -5 till -10 °C
Färg
Röd
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen
Aislamiento
Isolerat ner

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up