up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

plus
Cocoon

Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

Produktbeskrivelse Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

COCOON Tropic Traveller Nylon er en ultralett, kompakt sovepose laget av materialer av overlegen kvalitet. Dens evne til å puste og håndtere fuktighet godt gjør den til en flott sommersovepose og en perfekt følgesvenn i tropene.

Den kan brukes som en enkelt sovepose eller som et teppe når den er løst ut. Glidelås sammen med andre rektangulære COCOON-modeller med glidelås gjør det til en seng for to. (COCOON TravelSleepSystemTM)


Funksjoner:

2 Vei nr. 5 Ykk Glidelås
Utkast til rør
Kompresjonssekk


Spesifikasjoner:

Materiale:
Skall: Microlight Ripstop Nylon DWR+
Fyll: Ecopet Performance (100 % polyester, resirkulert fra PET-flasker)
Fôr: Ripstop Nylon


Omsorg:

Maskinvask (30°C; skånsom syklus) med mildt vaskemiddel.
Må ikke blekes.
Ikke tørrens.
Vask farger separat.Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nyloner perfekt for å fullføre ditt utendørs utstyr. I vår nettbutikk trekkinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på trekkinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett utendørs butikk kan du finne andre utendørs produkter som supplerer Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon.

Spesifikasjoner Cocoon Sovepose Tropic Traveler Nylon

Behagelig temperaturgrense
Over 15 °C
Farge
Blå
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Isolasjon
Isolert ned

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up