up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam

plus
Intex

Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Twin Size Dura Beam® Airbed Blue 64757 er perfekt for bruk hjemme eller utendørs. Denne ultra lette sengen gir ideell fasthet og støtte for en utrolig nattesøvn. Denne luftsengen er utviklet med Fiber Tech ™ -teknologi, som består av tusenvis av høyfastede polyesterfibre, og gir økt komfort, stabilitet og støtte. Soveoverflaten er dekket av en kvalitetstestet myk flokk og sider med vinylbunn for ekstra komfort. En 2 i 1-ventil med ekstra brede åpninger sikrer hurtig oppblåsing og lufting. Den praktiske håndbagasjen er perfekt for oppbevaring og transport. Omtrentlig oppblåst størrelse 99x191x25 cm. Vektkapasitet 136 kg.

Standard interiørkonstruksjon er forbedret med Fiber Tech ™ Construction
Konstruert med lette fibrer med høy styrke for fantastisk holdbarhet og komfort


Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam har den offesielle garantien fra merket Intex. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 15.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Intex Standard Oppblåsbar Madrass Dura-Beam

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up