up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nalini Hansker Red Thermo

Nalini Hansker Red Thermo

plus
Nalini

Nalini Hansker Red Thermo

Produktbeskrivelse Nalini Hansker Red Thermo

Termohansker med varm polstring og vannavvisende membran.


Tekniske funksjoner:

Varm indre polstring med membran
Palmforsterkninger i gel
Justerbar mansjett
Vannavvisende håndflateNalini Hansker Red Thermo er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Nalini Hansker Red Thermo har den offensielle garanten av merket Nalini. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Herreklær katalog og Hansker kategori.

Spesifikasjoner Nalini Hansker Red Thermo

Hansker
lang
Farge
Svart
Funksjoner
Vanntett
Termikker
Vinntett
Anbefalt Bruk
Sykkel landevei
Terreng sykkel
Krossykling

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Nalini Hansker Red Thermo

Evaluering

-

Akkurat det jeg lette etter. De er ganske varme, men lar deg opprettholde håndens følsomhet hvis du sykler. De skjærer perfekt og har god finish. Veldig fornøyd med kjøpet.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up