up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Black Friday

Den här Black Friday 2021 på Bikeinn kommer att bli legendarisk.

Börja göra dig redo för Black Friday 2021 i vår Bikeinn butik håller vi ett firande av de mest kända erbjudandena i världen med de bästa rabatterna så att du kan förutse julhandeln. den bästa Black Friday -cykelförsäljningen och få allt du behöver för din cykel.

Ta en ordentlig titt på vår Bikeinn butik från bekvämligheten av ditt hem så att du kan välja från ett brett utbud av Black Friday-erbjudanden för cyklar. Välj även från flera < strong> tillbehör och delar för cyklar med förtroende från de bästa märkena vars motstånd och hållbarhet garanteras.

Vad är Black Friday?

Black Friday är känd som dagen då tusentals butiker och företag i många länder runt om i världen (ursprungligen USA) sänker sina priser så att miljontals kunder kan köpa allt de vill ha till otroliga priser och vara redo för jul med fina presenter. Vet du vad du vill köpa denna Black Friday ? Hitta i Bikeinn allt du behöver!

När är Black Friday?

Nästa Black Friday blir 26 november. Denna fantastiska dag äger rum varje år dagen efter Thanksgiving i USA. I Bikeinn förlänger vi det till Cyber ​​​​Monday och det börjar från fredagen den 19 november.

Dra nytta av fantastiska rabatter på Black Friday i vårt breda utbud av produkter som vi har förberett i Bikeinn så att du låter dig ryckas med av lusten att köpa vad du behöver mest för att fullfölja och uppnå dina mål inom din favoritsport.

Dra nytta av de otroliga Black Friday-erbjudandena och gör dig redo för jul , shopping till din partner, barn, systerdotter eller brorson, föräldrar eller vänner eller andra nära och kära.

Black Friday: s historia

Det finns flera teorier som beskriver Black Fridays verkliga ursprung. En av dem säger att termen ´Black Friday´ användes för första gången den 24 september 1869, på grund av den ekonomiska kollapsen orsakad av Jay Gould och Jim Fisk, som ledde till de konkurserade hundratals företag på Wall Street.

Ett sekel senare blockerade staden Philadelphia trafiken med julhandel efter Thanksgiving, med denna term som syftar på kaoset i staden. Det här är historien som kanske mest liknar den nuvarande andan av Black Friday. The New York Times skapade termen 1975, för att beskriva samma scenario som utlöstes av försäljningen i New York efter Thanksgiving. tack.

Därför finns det inget exakt datum för när Black Friday började , men traditionen har fortsatt i mer än 50 år i USA, och många länder runt om i världen har också antagit datumet. kunder och öka försäljningen. I Spanien var det Apple som startade dessa försäljningar 2010, men sedan 2012 har hundratals fysiska och virtuella butiker också anslutit sig till detta firande. På Bikeinn deltar vi också i detta firande med många otroliga erbjudanden.

Cyber Monday 2021

Enligt legenden kan det inte finnas en bra Black Friday utan en Cyber ​​​​Monday. Och om du inte trodde att en hel vecka räckte, kommer Cyber Monday också med sina otroliga rabatter, ifall du behöver ta igen förlorad tid. Ursprunget till Cyber ​​​​Monday går tillbaka till 2005 i USA, då virtuella butiker eller e-handelsbutiker ville öka internetförsäljningen med imponerande rabatter. Cyber ​​​​Monday 2021 kommer att firas den 29 november , så du kan navigera till Bikeinn och hitta de bästa erbjudandena.

clouse menu Stänga