up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Barnkläder cykling

Barnkläder cykling

Hitta ett brett utbud av Barnkläder-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnkläder

Märken i Barnkläder

Vilka kläder behöver ett barn när man cyklar

Haklappshorts

För bekväma mil på sadeln är cykelhaklappar det viktigaste klädsatsen du måste tänka på för barnen. Det förhindrar sadelsår och skav. När du väljer en cykelhaklapp, leta efter snabbtorkande, fuktavvisande och stretchigt tygmaterial som ger ditt barn en bekväm passform när du rider. Northwave , Eltin , Loeffler och CMP är de bästa varumärkena som erbjuder cykelhaklappar.

Jackor

Alla cykeltröjor som du väljer för dina barn, särskilt för vägar, måste vara stretchiga. Andra funktioner som bör övervägas är fuktavvisande, snabbtorkande och andas. Jackor och tröjor bör också ha fickor för enkel åtkomst, en dragkedja fram för ventilation och höga eller fällbara krage för att skydda ditt barns nacke från UV strålar. CMP, Vaude och AGU är de bästa tillverkarna av cykeljackor.

Byxor

Som ett alternativ till cykelshorts är byxor det bästa klädutrustningen som du måste köpa till dina barn, särskilt för äventyr i kallt väder. Många cykelbyxor levereras med en inbyggd gem. Vissa byxor är helt vattentäta och vindtäta vilket gör dem idealiska för tuffa väderförhållanden. Om du letar efter cykelbyxor för dina barn, välj de märken som CMP, VAUDE, AGU och AlpineStars som är de bästa.

Trikåer

Kid´s tri kostymer är specialdesignade som hjälper dig att tävla snabbare och vara så bekväm som möjligt. Trikåer finns i olika storlekar och stilar: en enda stil och en tvådelad stil. För det mesta är materialet som används vid utformningen av trikåer tunt och andas. Trikåer är flexibla, aerodynamiska och stretchiga som gör dem idealiska för cykling, simning och löpning. Sailfish , Santini och Zone3 är de bästa tillverkarna av trikåer för barn.

Västar

På cykeläventyr på hösten och våren är lager det bästa alternativet att gå efter. Cyklister kan behöva olika lager under sådana förändrade väderförhållanden. Västar är ett av de bästa alternativen för cyklister, eftersom de är lätta att zipa och packa upp. De ger mer luftflöde och kan tas av när du känner dig varm. POC , Q36.5 och Sportful design erbjuder västar av hög kvalitet för barn som brinner för cykling.

Mer om cykel för barnkläder

Ansiktsmasker används för att skydda ett barns ansikte mot skadliga UV strålar under cykling. Dessutom ger handskar vadderad dämpning till ditt barns händer vid långväga åkattraktioner. Du måste överväga lämpliga huvudbonader för dina barn. Huvudbonader är ett viktigt tillbehör som skyddar ditt barns huvud och nacke från yttre element. På vintrar visar sig en nacke är mycket effektiv när det gäller att ge ett extra lager värme runt halsen. Strumpor är de viktigaste cykelkläderna som inte får ignoreras. Välj långa eller korta strumpor för barn enligt behov och väderförhållanden. T shirts är viktiga cykeldrag som är tunna, andas och sköna att ha på sig under ridning. 100percent , Sixs , CMP och Alpinestars, är de bästa märkena som erbjuder barnens officiella utrustning för cykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga