up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Suunto Silikonrem Traverse

plus
Suunto

Suunto Silikonrem Traverse

Produktbeskrivning Suunto Silikonrem Traverse

Detta kit innehåller bandet och stift för att fästa remmen. Suunto Traverse bärnsten silikonband passar alla Suunto Traverse varianter.

Om du är intresserad av Suunto Silikonrem Traverse, upptäck då också andra cyklingprodukter relaterade till Suunto i Elektronikavdelningen och kika in i Reservdelarkatalogen. Dessutom, när du handlar på bikeinn, din cyklingbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Suunto Silikonrem Traverse

Färg
Gul
Underkategori
Klockor
Produkttyp
Remmar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Suunto traversera bärnstensband

-

Allt bra, inga problem och enkelt anpassat till min Suunto Traverse. Skulle rekommendera.

Ommande suunto cross armband

-

Inget att säga om min beställning.

Suunto band. passera.

-

Suunto-band är bra. Jag gillar förpackningen mycket för ett sådant band. Jag tycker också att levern är lite lång. Mer än 1,5 veckor. Det verkar för mig att det kan göras mycket snabbare.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up