up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

plus
Thule

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Produktbeskrivning Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Varje enskild produkt av märket THULE, pinnar strikt till homologe standarder efter reglerna i varje land om är europeiska eller amerikanska.

Företaget THULE har tillverkat produkter sedan 1942, under stränga kvalitetskontroller och enligt lagen i varje land där dessa produkter distribueras.


Alla cykling produkter av kategorin Reservdelar har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På bikeinn du finna hela Transport & cykelförvaringproduktskatalogen från märket Thule. Priset på Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261 är 36.49755 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Färg
Svart
Underkategori
Cykelhållare

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Excellent

-

Utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt utmärkt

Thule armförlängning

-

Riktigt utmärkt produkt kom fram under acceptabla tider. Jag räddade cykelhållaren eftersom jag med den ursprungliga armen inte kunde sätta ihop en elcykel och en hel tillsammans med detta genom att ansluta respektive sadelstolpar med det ovan nämnda adapterstångsproblemet löst

Mycket bra

-

En bra produkt som jag inte kunde hitta hemma, men här till ett bra pris. Leverans till St Petersburg 14 dagar.

Thule cykel förlängningsarm

-

Produkt och pris är fantastiskt. Jag är besviken över att produkten kom för sent för att jag skulle kunna använda på min resa bort. Förutsedd leverans för det vanliga portot var torsdag / fredag när jag lämnade på lördag morgon. Monteringen kom upp till ett tomt hus på måndagen.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up