up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Powergym Enheter Äpple Recoplus Box 15

Powergym Enheter Äpple Recoplus Box 15

plus
Powergym

Powergym Enheter Äpple Recoplus Box 15

Produktbeskrivning Powergym Enheter Äpple Recoplus Box 15

RECOPLUS

Komplettera med kolhydrater, proteiner, aminosyror, vitaminer och mineraler

Potent bärare av övning näring

BESKRIVNING

Under fysisk träning och på grund av muskelspänningar, hormonella faktorer såsom kortisol och ökningen av fria radikaler, är muskelfibrerna slits och dessutom energireserver, speciellt glykogen, också minska tillsammans med nivåer av glutamin, grenade aminosyror och vitamin E.

Vår organism, när motion har avslutats, är nu i ett tillstånd av återhämtning, är ämnesomsättningen mottaglig för återvinning av näringsämnen och kan regenerera muskel strukturer och återställa reserver av energi som har blivit minskad eller förbrukas.

Recoplus är en potent, fullständig återhämtning sportbilaga, rekommenderas för alla idrottare och i princip ger följande näringsämnen;

* Kolhydrater; som naturligt stimulerar insulin, vilket hjälper till att inducera en ren syntes av proteiner och för att ladda energiförråden i muskeln (glykogen).

* Proteiner; tillhandahålla tillräckligt med aminosyror för att förnya och förbättra muskel strukturer skadade under träning för att kunna möta nya insatser.

* L Leucin; Nyckeln? aminosyra att starta om bildandet av muskelprotein

* Quercetin; en bioflavonoid med en potent antioxidant effekt som lindrar överskottet av fria radikaler som produceras under träning, förbättra övning återhämtning.

* Multivitamin mineral komplex; som innehåller bland annat: E-vitamin, C-vitamin, zink, selen, natrium och kalium som hjälper till med allmän organisk återhämtning.

Sport kost och tillskott med Recoplus är mycket effektiv och rekommenderas särskilt för;

* Återställa energinivåer. Undviker känslan av trötthet.

* Accelererar återhämtning, vilket gör att nya insatser som skall uppfyllas förr.

* Förstärker förnyelse av muskler för optimal prestanda.

* Motverkar effekten av fria radikaler, potent antioxidant effekt.

Recoplus är en fullständig och effektiv återhämtning tillägg som fungerar för någon sport.

Rekommenderade dagsdosen

MIX 80g. (1packet) i 300 ml. vatten strax efter träning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

DOSIS diaria RECOMENDADA

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

NÄRINGSINNEHÅLL

(Per 100 g.)

Energi: 367 kcal.

Proteiner: 25 g.

Kolhydrater: 64,8 g.

Fett: 0,86 g.

Näringsinnehåll

(Per 80 g.)

L Leucin: 3 g.

Quercetin: 500 mg.

Kalium: 300 mg.

Vitamin C: 180 mg.

Vitamin E: 30 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Zink: 10 mg.

Järn: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6 mg.

Vitamin B6: 1,4 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B1: 1100 mikrogram.

Vitamin B9: 200 mikrogram.

Biotin: 50 mikrogram.

Selen: 39 mikrogram.

Vitamin B12: 2,5 mikrogram.

PRESENTATION: Visa box 15 paket

Smak: äpple

ALLERGENER

Innehållande produkter som härrör från mjölk och soja. Kan innehålla spår av gluten

Vanliga frågor

I vilket fall är det rekommenderat att ta Recoplus?

När det finns fysisk aktivitet av en viss intensitet eller utbildning volym, kan du ta detta idrottstillskott. I styrka eller träningsmaskin övningar, från 30 minuter tid eller aerob träning av mer än 45 minuter. varaktighet. Utvinningen av energireserver., Är förnyelse av muskler och minskning av oxidativ stress uppnås genom att ta sportbilaga Recoplus strax efter träning och en korrekt återhämtning behövs för en förbättring. Med användningen av Recoplus en känsla av energiåtervinning och en minskning av trötthet och muskelsmärta kommer att noteras efter träning.

Dessutom, i mycket intensiv träning eller som en stor arbetsbörda, Ta Recoplus strax efter efterbehandling bidrar till att upprätthålla immunförsvaret i perfekt ordning och att bekämpa de fria radikaler som produceras tillsammans med förbättringen av sport nutrition

Är det bäst att ta Recoplus varje dag, eller bara träna dagar?

Ta det bara på utbildningsdagar, efter träning.

Ska jag ta en rast?

Nej, i själva verket, om du tränar med en viss intensitet eller om du har en stor utbildning volym är Recoplus en grundläggande tillägg och är nödvändigt för en energisk och muskel återhämtning.

Vilka är skillnaderna mellan Recuperox, Glutapower och Recoplus sportnäring?

Den principiella skillnaden ligger i det faktum att Recoplus är en integrerad sportbilaga som tjänar som en sporttillskott för alla sporter när målet är att återvinna antingen muskulär eller organisk energi, särskilt lindra oxidativ stress och hyperkortisolemi inneboende vissa ansträngningar.

Den sportbilaga Glutapower är en regenerator som är centrerad mer om återvinning av vävnader som har skadats under träning, särskilt muskelansträngning. Detta tillägg är mycket lämplig för tunga träningsbelastningar och när du tränar mer än 5 eller 6 timmars träning per vecka.

Den sportbilaga Recuperox är en potent antioxidant som är mycket lämplig i idrott som kräver en förbättring av återvinning och regenerering i vissa strukturer som har skadats under träning såsom muskelvävnad eller bindväv mellan lederna, även efter en skada.

Det är också lindrar överdriven oxidativ stress efter intensiv eller mycket lång träning och används i vissa fall med sportbilaga Powerflex få en utmärkt synergistisk effekt på lederna.

Kan dessa sportnäring kompletterar varandra eller tillsammans?

Ja de kan komplettera varandra och det finns inga kontraindikationer mellan dem. Du måste ta hänsyn till att det är träningsbelastning och / eller intensiteten av motion som avgör behovet av att införa fler tillskott för att förbättra energiåtervinning, muskelregenerering eller skydd och återvinning av lederna.

Ska jag ta några extra proteinkoncentrat?

Om du har betydande muskelförtvining, ja eftersom du tränar för att förbättra muskelmassan eller för att du har tung muskel stress på grund av den typ av motion som du deltar i. Det rekommenderas att du don? T överstiga ett absolut maximalt 2,5 g protein per kg kroppsvikt per dag

Vilka är skillnaderna mellan sportnäring RECOPLUS och GLUTAPOWER.

Fråga redan besvarats ovan, men kort; den sportbilaga RecoPlus är en grundläggande, komplett, integrerad regenerator och sportbilaga Glutapower är mer specifikt för muskler för mycket intensiv träning.

Efter utbildning; Vilka sportbilaga är bättre, RECOPLUS, GLUTAPOWER ELLER S BCAA?

Om du måste bara välja en sportbilaga regenerator är Recoplus integrerad, grundläggande regenerator par excellence, så först skulle vara Recoplus alltså beroende på intensiteten av övningen du kan inkludera andra regeneratorer såsom Glutapower, Recuperox eller Power BCAA? s.

Vilka är skillnaderna mellan sportnäring Recuperox och Recoplus

Recoplus är integrerad, grundläggande regenerational sportbilaga för alla idrottare. ? Å andra sidan, Recuperox spelar ingen återvinna energi butiker, till exempel, men är en regenerator av led- och muskelvävnaden, lindrar också oxidativ stress tillsammans med dess konsekvenser när det är överdriven på grund av inlösen: Överdriven inflammation, långsam återhämtning, tidigt cellulära åldrande etc.


Vill du ha mer löpning och triathlonprodukter från märket Powergym? På runnerinn, din löpning och triathlonbutik online, hittar du ett brett utbud av löpning och triathlonprodukter relaterade till Powergym Enheter Äpple Recoplus Box 15. Just nu finns Powergym Enheter Äpple Recoplus Box 15 i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje löpning och triathlonvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Powergym Enheter Äpple Recoplus Box 15

Färg
Blå
Vit
Underkategori
Recovery
Produkttyp
Kuvert
Kvantitet
Låda
Träning
Senare
Koffein
Koffeinfri

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up