up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Ski skidor

Skidor

Hitta ett brett utbud av Skidor-produkter för . Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Ski

Märken i Ski

En guide till de olika typerna av skidor

Tillbehör och reservdelar

Tillbehören och reservdelarna är viktiga för skidorna. Tillbehören och reservdelarna till skidor är bland annat spetsskydd, stigplåtar och skidbindningar etc. Spetsskydden är en sorts plast som fästs baktill på svansen för att skydda både marken och skidorna. Riserplattor fästs på skidor där bindningar är installerade. Skidbindningarna är de instrument som underhåller pjäxorna på skidorna.

alpin skidåkning

Skidorna för alpin skidåkning är gjorda för att ge glid och spänst i slät djup snö och låta skidåkaren åka på snön. Skidorna för alpin skidåkning är mycket bredare än någon annan typ av skidor. Dessa skidor hjälper till att åka ordentligt på snö på grund av deras breda skaft och kommer också att kännas snabbt. Du kan köpa den här typen av skidor från Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

Längdskidåkning

Längdskidorna är mycket smalare, mer lätta och gjorda för att åka på platt land, vilket gör dem väldigt olika från alla skidtyper. Längdskidorna kan delas in i två divisioner: Klassisk och Skate. Klassiska skidor flyttas genom att du drar fötterna i en framåtgående rörelse, medan skateskidor helt enkelt är som de heter, flyttas med en skridskorörelse.

Skidturer

Turskidor är en blandning av alla typer av skidor. Dessa skidor är skapade för att kunna göra allt och vara anpassningsbara i alla snösituationer. Turskidskidorna är en otroligt bred klassificering, men kommer normalt i standardbredd och har en vass spets. De flesta skidor marknadsförs som turskidor, och även om det är delvis korrekt, kommer varje skidturskidor att fungera bra under olika förhållanden för en distinkt skidåkare.

clouse menu Stänga