up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT

Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT

plus
Garmin

Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT

Produktbeskrivning Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT

Sätta dig och dina data före i utvecklingen med det nya ut-front cykelstyret.


Detta fäste kan du dra full nytta av alla de robusta data som EDGE ger utan att kompromissa med attraktionen. The Edge är ut framför dig för enklare, heads-up positionering och ökad säkerhet.


Använd en Forerunner 910XT och 310XT med en snabbkoppling kit (säljs separat) för utbildning? Du kan använda dem med detta fäste också.


Allt du behöver göra är att ta bort skruvarna från botten, vrid inner-fästet och sätt tillbaka skruvarna och din klocka kommer att montera i rätt riktning på handtaget.


Beställ din Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT i lager och priset ligger på 32.49 $. Med vårt varierade utbud av Stödartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

Funktioner Garmin EXTERIOR Cykelfäste 310XT/910XT

Ljusposition
Styre
Färg
Svart
Underkategori
GPS-apparater

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Väldigt glad

-

Precis vad jag behövde. Tack

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up