up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Odlo Baslager X Warm

plus
Odlo

Odlo Baslager X Warm

Produktbeskrivning Odlo Baslager X Warm

Varm Effect


Material: 100% PESTemperature Control System (TCS)


Den funktionella underkläder (original och Trendline) samt evolution Bodywear från ODLO täcker hela temperatur och aktivitet spektrum med fyra värme kvaliteter Cool, ljus, varm och X-Warm. Detta system förenklar valet av rätt underkläder kvalitet beroende på temperaturen och graden av aktivitet. Rätt funktionella underkläder för alla typer av väder, hela året igenom.


Varm


Håller dig varm när det? Är kallt ute. Mycket funktionella sportkläder med utmärkt värme isolering. För alla typer av vinteraktiviteter. Bra fukttransport. Håller huden varm och torr.


Upptäck alla Herrkläderprodukterna du kan hitta på bikeinn som Odlo Baslager X Warm. Köp Odlo Baslager X Warm nu och spara en massa pengar på Underkläderprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som Odlo erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta Odlo Baslager X Warm och andra sporter i vår cyklingbutik? Tack vare bikeinn, kan du nu hitta ett brett utbud av Herrklädervaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Funktioner Odlo Baslager X Warm

Typer av ärmar
Lång
Färg
Svart
Egenskaper
Termisk
Produkttyp
T-tröjor
Längd blixtlås
Utan blixtlås

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Odlo Baslager X Warm

Odlo x varmt underlag

-

Mycket varma termounderkläder behagliga för kroppen

Odlo Baslager X Warm

Bra

-

Trevligt underlag

Odlo Baslager X Warm

Bra

-

Mycket snygga underkläder, mjukt, varmt och bra pris.

Odlo Baslager X Warm

Bra pris och kvalitet

-

Bra pris och kvalitet!

Odlo Baslager X Warm

Bra val

-

Mycket bra underkläder, det är varmt, andas och mjukt att ta på. Det är rätt i storlek. Rekommendera.

Odlo Baslager X Warm

Bra produkt

-

Nöjda, det är ganska varmt. Storleken är dock något liten (ganska vanligt i det här varumärket ...). Känslan är av värme, vanlig svettning

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up