up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Powerbar Orange Pulver Isomax 1.20kg

Powerbar Orange Pulver Isomax 1.20kg

plus
Powerbar

Powerbar Orange Pulver Isomax 1.20kg

Produktbeskrivning Powerbar Orange Pulver Isomax 1.20kg

PowerBar:

Isomax är den första sportdrinken på marknaden för att ge kroppen alla 5 huvudelektrolyter (natrium, klorid, kalium, magnesium och kalcium) i förhållandet förlorat genom svettning.

Levererar snabb hydratisering genom sin isotoniska formulering och branschledande 5 elektrolytblandning.

Inklusive 840 mg per liter av det viktigaste elektrolytnatriumet, är detta en av de högsta mängderna på marknaden. Innehåller 70 mg koffein för att öka mental fokus och vakenhet.

3750 mg av mycket snabbverkande PeptoPro-proteinhydrolysat gör att du kan utföra längre genom att fördröja utmattningen. Det sparkar också startar din återhämtning. Innehåller inga artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel.

C2MAX carb-blandningen innehåller ett specialförhållande glukos- och fruktoskällor. Konsumeras regelbundet under träning, kan denna blandning öka mängden energi till muskler med upp till 55%.


Komplettera din order av Powerbar Orange Pulver Isomax 1.20kg med vårt Näringurval och Dryckervaror. Surfa genom de andra cyklingkategorierna på bikeinn, din onlinebutik specialiserad på cyklingutrustning och få all din Dryckerutrustning till bästa pris, 100% garanti på bikeinn!

Funktioner Powerbar Orange Pulver Isomax 1.20kg

Färg
Orange
Underkategori
Hydratisering
Produkttyp
Pulver
Kvantitet
Enhet
Träning
Under
Koffein
Koffeinfri

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Produkten är helt öppen

-

säkerhetsförseglingen var redan öppen

Väldigt nöjd

-

kompatibel produkt, snabb leverans. Väldigt Nöjd

Powerbar

-

5 * produkt och service!

C2max

-

Isotonic av utmärkt kvalitet och mycket trevlig smak. Idealisk för uthållighetsaktiviteter.

Bästa uthållighet någonsin !!

-

Jag använder Powerbar-produkter i träning och tävling hela året eftersom det ger mig allt salt och mineraler som jag tappade i aktiviteten, också väldigt välsmakande !!

Stort

-

Jag brukar använda Powerbar-produkterna som både post och intraworkout, de är särskilt bra både som smak och som smältbarhet. De ger ett gott bidrag av elektrolitet som är användbar i situationer med "nöd" energi.

Utmärkt uthållighetsbränsle !!!

-

Jag har varit en ivrig cyklist för ett antal yeats nu. Jag har gjort min andel av klubb och århundrade rider. Jag anser mig inte vara ett proffs på något sätt av fantasin, men jag är inte heller slowpoke heller. Med detta sagt har jag använt ett antal flytande och halvfasta (gelart) inter-workoutbränslen. Jag var en lång tid användare av Cytomax, men de har försvagat deras formel, genom åren. Jag letade efter en ny mix, när jag kan komma över en writeup på Powerbar Isomax. Denna produkt är en vinnare !!! Jag har under de senaste 3 åren har tappat 35 pund och förlorat sedan många av min näringsreserver. Powerbar Isomax ger mig alla elektrolyter och kalorier som jag behöver för långdistans. Skottet av caffine är bra för ett litet boost på stötarna, också. Bra produkt!!! Tack Powerbar och BikeINN !!

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up