up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Tacx Portfölj För Galaxia-Antares

plus
Tacx

Tacx Portfölj För Galaxia-Antares

Produktbeskrivning Tacx Portfölj För Galaxia-Antares

Ge din Galaxia eller Anteres bästa möjliga skydd för förvaring eller transport med hjälp av denna robusta träningsväska. Dubbelskiktet med skumfoder ger optimal skydd, vilket minimerar risken för skador. Den här väskan är avgörande för ryttare som tar sina rullar på spåret med dem att värma upp.

Vill du veta vilka andra cyklingrelaterade produkter Tacx har? På bikeinn kan du köpa alla nödvändiga Träningstillbehörvaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Tacx Portfölj För Galaxia-Antares finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Tacx Portfölj För Galaxia-Antares

Färg
Grå
Produkttyp
Bagar

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up