up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Thule SquareBar Steel 108 cm 2 Units 760

plus
Thule

Thule SquareBar Steel 108 cm 2 Units 760

Produktbeskrivning Thule SquareBar Steel 108 cm 2 Units 760

Varje produkt av varumärket THULE följer strikt de homologationsstandarder som följer bestämmelserna i varje land, oavsett om det är europeiskt eller amerikanskt.
Företaget THULE har tillverkat produkter sedan 1942 under strikt kvalitetskontroll och enligt lagen i varje land där dessa produkter distribueras.
Traditionella fyrkantiga laststänger i stål med svart plastbeläggning. Spår.
Funktioner:
Slitsade 2 mm fyrkantiga barer finns i 5 längder från 108 150 cm.
Specifikationer:
Finns i längd: 108 cm
Fötterkompatibilitet: Passar alla Thule Rapid System lastbärarfötter,
Maximal belastning: 100 kg


Med Thule SquareBar Steel 108 cm 2 Units 760 kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Thule och deras cyklingprodukter, kolla in de olika kategorierna och Transport & cykelförvaringprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på bikeinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner Thule SquareBar Steel 108 cm 2 Units 760

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up