up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Zipp SL Speed Seatpost

Zipp SL Speed Seatpost

Zipp SL Speed Seatpost

plus
Zipp

Zipp SL Speed Seatpost

Produktbeskrivning Zipp SL Speed Seatpost

- Bättre passform ger bättre prestanda. Om din sadel är ur position, du? Ll slösa energi med varje pedal stroke. Det var vår främsta övervägande i att skapa Tjänsten Course SL sadelstolpen. Det säkra, låg profil klämma gör sadeln att glida längre tillbaka längs rälsen, och med 0 mm och 20 mm alternativ bakslag, det? Ar möjligt för nästan alla ryttare att uppnå perfekt passform. Denna unika klämma design presenterar också nedåt-Facing skruvskallar som tillåter mikro-justering av sadeln även när den monterats.


- För hög styrka, låg vikt, och effektiv användning av varje gram, är axeln och huvudet inte bundna utan är 3D-smitt ur ett enda stycke 7075 aluminium. För att ytterligare minska vikten, använder 220 g (275 x 27,2) 0 mm bakslag service Course SL sadelstolpe titan bultar och mer intrikata bearbetning än linjetrafiken Course sadelstolpe. Service Course SL Sadelstolpe finns i 330 mm längd för 0 mm bakslag alternativet och 275 mm och 350 mm längder för 20 mm bakslag sadelstolpe samt 27.2 och 31.6 mm diameter.
Specifikation:


- Vikt 220g


- Diameter 27.2/31.6


- Längd 330mm


- Vikt limit 300 £


Köp dina favorit Komponentermodeller och njut av cykling. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Zipp SL Speed Seatpost. Om du har några frågor angående ditt köp av Zipp SL Speed Seatpost, kontakta vårt professionella cyklingteam via telefon eller email.

Funktioner Zipp SL Speed Seatpost

Färg
Svart
Resa
Rigid
Material
Karbon
Rekommenderad Användning
Landsvägscykling
Typ av stolpstolar
Stel

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up